İzleyebileceğimiz yol Barça için daha kötü olurdu “”

Ancak bu tür operasyonlarda birçok kişi hareket eder, bu nedenle sorumluluk geniş bir alana yayılır. Bir danışman atamak … yine de imzalama tekrarlansaydı, bazı danışmanlar değişirdi. “

Başkan, kulübün üstlenmesi gereken, ancak hem Bartomeu hem de Sandro Rosell’in “herhangi bir vergi suçunun beraatına” izin veren bu 5,5 milyonluk ödemeyi açıklamak için “vergi planlama hataları” kavramını defalarca tekrarladı. 

Şimdiye kadar kulübün mesajı Neymar’ın imzalanmasında herhangi bir usulsüzlük olmadığını kanıtlamak için sonuna kadar gitmekti. Ama Bartomeu bu akşamki konuşmada bir dönüş yaptı. Ve bunu şu şekilde haklı çıkardı: “Sebepler var, bunlardan biri, örneğin kanunların yorumlanmasındaki belirsizlik. Bu bir fırsat meselesiydi, Kulübün danışmanlığı son zamanlarda bunun üzerinde çalıştı. Yapabileceğimiz yol. takip Barça için daha kötü olur “. 

Bartomeu, “vergi planlama hataları” mesajında ​​ısrar etti ve süreç boyunca hem yönetimini hem de Rosell’inkini savundu. “Ne Rosell ne de ben yanlış bir şey yapmadık. Hatalı değildik. Kulüp, evet. Savcılık ve Eyalet Savcılığı, kusurlu olmadığımız için bizi temize çıkarıyor. Sadece bir oyuncuyla sözleşme imzaladık. Bu tip operasyonlarda savcı. Cezayı kabul ediyor ve süreci durdurmayı kabul ediyoruz. Barça için en iyi kararı verdik. “

DIS süreci beklemede

Neymar Vakasının iki dosyası vardı. İkincisi DIS şirketi (Neymar’ın haklarının% 40’ının sahibi) ile bağlantılıydı ve operasyonun 86,2 milyon olduğunu – Barselona’nın ilan ettiği 57.1 değil – çok daha yüksek bir meblağ talep etmeleri gerektiğini ilan etti. Hala açık olan bir dava. 

Bartomeu konuya şu şekilde değindi: “Yasaların yorumlanmasındaki belirsizlik bizi Neymar’ın babasının topladığı 40 milyonun maaş olduğu ancak savcının tazminat olarak yorumladığı açık bir sürece götürdü. Şimdi nasıl yapacağımızı biliyoruz. oyunu oynayın çünkü Neymar davasında DIS davasında ikinci bir şikayet olduğunu unutamayız. Bu anlaşmanın İspanya’da açtıkları diğer sürece yardımcı olacağına inanıyorum [DIS’e göre] çünkü şimdi bir kriter belirlendi: Bu 40 milyonluk ücret maaş içindir. Mutlu olmalılar çünkü bu sonraki sürece yardımcı olacaktır. ”  

Bartomeu: fcbarcelona’dan “Kulüp için en iyi seçenek”

İspanyol takımı, 90-78 farkla yendikleri Polonya ile zorlu bir maçın ardından yarı finale yükseldi.Diğer maçlarda savunma kararlıysa, Polonyalılar karşısında zaferini hücum oyununa dayandırdı ve başarılı oldu.

09/10/2019

17: 44’te CEST

Àngels Fàbregues @filmdenkare

VERİ SAYFASI

Basketbol Dünya Kupası

ESP

90-78

POL

ispanya

Ricky Rubio (19), Rudy Fernández (16), J.Hernangómez (14), Claver (6) ve Gasol (10) – beşten başlayarak; Llull (4), W. Hernangómez (18), Oriola (2), Ribas (1), Colom (-), Rabaseda (-) ve Beirán (-).

Polonya

Slaughter (19), Waczynski (15), Ponitka (9), Cel (3) ve Hrycaniuk (8) – ilk beşli -; Balcerowski (-), Sokolowski (11), Laczynski (-), Gruszecki (-), Koszarek (3), Kulig (10) ve Olejniczak (-).

Kısmi

22-18, 24-23, 21-17 ve 23-20.

Hakemler

Vázquez (PUR), Rosso (FRA) ve Kato (JPN). Elimine edilmeden.

Olaylar

Şangay Doğu Sporları Merkezinde düzenlenen Basketbol Dünya Kupası çeyrek finaline karşılık gelen maç

Polonya, bu Dünya Kupası’nda bir yabancı olarak olmadığını, ancak tüm oyunlarda yarışmaya istekli olduğu konusunda uyarmıştı. Böylelikle, A Grubu’nda birinci bitirip, Venezuela’yı, ev sahibi takımı ve Fildişi Sahili’ni ve hatta ikinci turda Rusya’yı yenerek, Arjantin’deki tek engelle karşılaştıktan sonra Çin’deki sürprizlerden biri oldu.

Böylece ilk etapta Tunus, Porto Riko ve İran’ı mağlup ettikten sonra galibiyet skorunda 5-0 olan İspanya ile ikinci turda İtalya ve Sırbistan yayınlandı – çeyrek final maçına başlamasından dakikalar önce elendi .

Ancak Sergio Scariolo, Polonya’nın şekerleme konusunda uzman olmayacağını biliyordu ve Ricky Rubio, Rudy Fernández, Juancho Hernangómez, Víctor Claver ve Marc Gasol ile her zamanki beşlisi ile çıktı. Çok organize bir Polonya takımının üstesinden gelmek için çok fazla konsantrasyona ihtiyaç duyan ve kadrolarında harika figürler olmamasına rağmen, gerçek şu ki, koro oyunları çok etkili oluyor.

Ricky Rubio, yönetmen ve golcü

Ricky övgüye değer bir verimlilikle başladı ve ilk altı puanıyla İspanya’nın liderliği ele geçirmesini sağladı (10-6). Ancak Polonyalılar her oyunda yavaşlamadı ve çabucak bağladı ve ilk çeyreğin sonunda 1.13 ile berabere kaldı.

Slaughter, pistte gelişmesine izin verilmeyen büyük Polonyalı yıldız Ponitka ile yaptıkları bir şeyi iptal edemeyen Kızıl’ın savunması için baş ağrısı oldu. Bu sürenin sonunda 22-18 ile geldiler ve önlerinde çok iş var.

Juancho, bir kasırga

Juancho Hernangámez’in ayrılışı, ikinci çeyreğin başında belirleyici oldu ve dört dakikada 12 sayı atan İspanya’yı on sayılık (38-28) öne geçirdi. Saldırı oyunundaki verimlilik, tamamen boğulmuş bir Polonya savunması için çok büyüktü.

Polonya koçu Mike Taylor mola vermek zorunda kaldı ve adamları 3 dakika kala dramatik bir şekilde iki sayıya (39-37) ulaştı.

Ancak İspanyol ekibinin konsantrasyonu mutlaktı ve Rudy ile Marc Gasol arasında, işleri kendi yerlerine geri koymak için küçük bataklıktan çıktılar (45-37). Mola 46-41’e ulaştı.

Buharlı silindirden dekonsantrasyona

Devamında Hispanikler fişe takıldı ve Rudy İspanya ile arka arkaya iki üçlü maçın ardından 12. oldu (56-44). Taylor’ın molası yine sonuçlarını verdi ve oyun bozulmuş gibi göründüğünde Polonyalılar tepki gösterdi ve 58-44’ten Scariolo’nun hiç beğenmediği 65-58’e çıktı. İspanyol savunmasının ve teknik direktörün konsantrasyonunu kaybettiği anlar, takımını kucaklamak için mola istedi: “Mazeret veya saçmalık istemiyorum,” diye talimat vermeden önce onlara söyledi.

Son molaya 67-58 ulaşılmasına rağmen, Kırmızı en kötü anlarını yaşıyordu, Slaughter takımını 6 sayı geride (67-61) aldıktan sonra vurguladı.

Ama Willy Hernangómez sorunu çözmek için oradaydı. Skor serileri İspanya’yı daha büyük kötülüklerden kurtardı çünkü Slaughter bir kabustu ve Polonya sadece dört sayıya 5’42 kala geldi. Ancak Hornets pivotu ile Ricky Rubio arasında iki üçlü ile fark çift hanelere (87-72) döndü.

İspanya ‘hindistan cevizini’ patatesle yedi

İspanya kendini savunmaya ve Juancho çeyrek finalde kalmaya emanet ediyor

Oradan, İspanya yarı finallerdeki varlığını onaylama avantajını yönetmeye kendini adadı. Ve bunu Polonya’ya 90-78 kazandıktan sonra başardı. La Roja, Pekin’e taşınan bir maçta Cuma günü saat 10’da (İspanya saati ile) Avustralya ile Çek Cumhuriyeti arasındaki düellonun galibi ile karşı karşıya gelecek.

Barça’nın önümüzdeki sezon için hala bir sponsoru yok ama Nike şimdiden önümüzdeki sezon için forma yapmaya çalışıyor. ‘Footy Headlines’ portalı, bir kez daha dikey Barça şeritlerine sahip olacak bir elastik bandın ilk görüntülerini sundu.

05/11/2016

14: 18’de CEST

Ayrıca mavi ve kırmızının tonu nedeniyle gömlek, geçmişte FC Barcelona’nın giydiği gömlekleri anımsatıyor. Ve şeritlerin her birinin içinde daha fazla şerit olması, eski tişörtlere benzerlik yaratmasıdır.

Görüntülerde beğenilmese de 26 Mayıs’tan itibaren satışa çıkacak olan yeni gömleğin arkasında La Senyera yer almaya devam edecek.

İç saha formasının şort ve çoraplarının mavi olacağını unutmayın.

Kulübün Pazarlama ve İletişim Alanından Sorumlu Başkan Yardımcısı Manel Arroyo bahissiteleri, Barça’nın sponsorunun kim olacağını beklerken, Amerikan çokuluslularının daha fazla bekleyemeyeceği için ilk formaların sponsuz geleceğini söyledi. işe koyuldu.

Manel Arroyo’nun başkanlığını yaptığı bölge, önümüzdeki birkaç sezon için bir sponsorluk anlaşmasını kapatmaya çalıştı, ancak zaman eksikliği, kuruluşun aleyhine oynadı ve ilk elastik bantları reklamsız pazarlamaya karar verildi. Bu arada Barça’nın niyeti sponsor arayışına biraz daha sakin bir şekilde devam etmek. Havlu atmamasına rağmen, kulüp hedefe ulaşmanın kolay olmayacağının farkındadır ve aslında ilk takımın sezona sponsor olmadan başlayacağı ve hatta onsuz tamamlayacağı da hiçbir şekilde göz ardı edilemez. .

Bu yaz transfer pazarı, en azından İspanya’nın büyük üçü için çok sakin başladı. Sabır politikası, Avrupa’nın ‘kodamanlarına’ kadar uzanıyor, ancak çoğunun halihazırda en az bir düzey eklemesi var.

06/16/2016

06/27/2016 tarihinde 18:00 CEST

Real Madrid transferleri FC Barcelona transferleri Atlético Madrid transferleri

İspanya’da ne Barça ne de Real Madrid henüz herhangi bir şirkete bağlanmadı. Aksine çıkış operasyonu başladığından beri. Bartra ve Alves, Barça kulübünden ayrıldı, Adriano ve Sandro da yaz boyunca yapacak. Madrid’de Arbeloa sözleşmesini bitirdi ve Cheryshev ayrıldı, Villarreal’e transfer oldu, ancak terhis bölümü hala yayınlanmadı. Atlético, yatak kulübünün geçtiğimiz Mart ayında duyurduğu Simeone’nin bir sezon daha devam edeceğini doğruladı.